Nederlands

Beste bezoeker,

Binnenkort verschijnt hier een stukje Nederlandse tekst.
Mocht u vragen hebben, vult u dan alstublieft het contact formulier in.
Ik zal zo spoedig mogelijk uw vragen beantwoorden.

Reviews

14/05/2018

Review Corina,
Nadat ik verschillende prachtige werken van Angelique voorbij had zien komen vroeg ik haar om voor mij een tekening te maken van mijn gids. Angelique wilde mij graag helpen maar gaf aan dat er een wachtlijst was en spirit laat zich niet dwingen. Ik heb dus even gewacht maar wat was dat het waard. Sprakeloos was ik toen ik de tekening uitpakte. Een moment van diep geraakt zijn en een gevoel van een klik en ook herkenning.. Dit prachtige werk heb ik laten inlijsten, en ik geniet er elke dag van. Later zag ik dat de gids exact dezelfde lippen heeft als mijn overleden vader. Dat maakt het portret nog dierbaarder voor mij. Ik ben zo blij dat Angelique mijn pad heeft gekruist. Ze is een geweldig medium en een super lief mens.

Lieve Angelique,
De tranen sprongen in mijn ogen toen ik mijn auragraph zag. Wat heb jij er een geweldig en prachtig kunstwerk van gemaakt! Ik was er stil van. En dan de uitgeschreven reading, ongelofelijk treffend verwoord en tegelijkertijd lief en respectvol. Ik kan niet de juiste woorden vinden om mijn gevoel te beschrijven. Angelique, dank je wel. Je hebt mij geraakt en ik voelde mij, toen ik de reading las, echt gezien.Ik ben een bofferd dat mijn man dit aan mij cadeau wilde geven!
Liefs, Roz.

Angelique....
Wat prachtig!
Ik snotter me suf. Tranen lopen. Je ráákt me zo! Hoe mooi de tekening is en hoe GOED jouw Reading is. Ik moet het even verwerken, maar wilde jou dit even laten weten. Ik denk dat ik later meer ga reageren, goed?
Wat ben jij goed zeg!
Ik ben zooo trots op jou!
Jessica